Nyheter


Ildsjel i korpslivet hedret
23-11-2022

Søndag 20. november var det stor stas i Tynset kulturhus under konserten til Innlandet Regionkorps. Der ble nemlig Jon Arne Aasen hedret med Norges Musikkorps Forbunds fortjenstmedalje og diplom for sin mangeårige innsats for korpslivet i Tynset og omegn.

Jon Arne begynte som 10-åring sin musikalske karriere allerede i 1954, i den gang Tynset Guttemusikkorps. Det gikk ikke lenge før han også begynte å spille i Janitsjar’n, og det har han i grunnen gjort til dags dato, bare med noen avbrudd da han sårt trengtes, og villig stilte opp for å hjelpe andre korps.

Trompeten har vært Jon Arne sitt hovedinstrument gjennom hele den musikalske karrieren, og av alle korps han har spilt i må nevnes: Tynset Guttemusikk, Tynset Janitsjarkorps, Hans Majestet Kongens Gardes musikkorps, Østerdalens Musikkforbunds Kretskorps, og nå altså fortsatt aktiv i Alvdal-Tynset Janitsjarkorps.

Vi gratulerer Jon Arne med innsatsen han har vist gjennom alle disse årene!

Innlandet Regionkorps på Tynset
18-11-2022

Helga 18. - 20. november holder Innlandet Regionkorps seminar og konsert i Kulturhuset på Tynset.

Korpset, som også forkortes til HOKK (tidligere Hedmark og Oppland Kretskorps) består av ungdommer fra 14 til 19 år. De har helgesamling 3 ganger gjennom sesongen som hver avsluttes med en konsert. Regionkorpset er et tilbud til skolemusikere som ønsker litt større utfordringer enn det de for i sine respektive hjemkorps. Vi håper konserten de skal ha på søndag kan inspirere flere av Nord-Østerdals-ungdommene til å bli med i Regionkorpset fra neste sesong.

Kakelotteri
01-11-2022

12. november holder vi kakelotteri på Domus Tynset. Kanskje det blir musikk fra noen av instrumentgruppene? Kom og utfordre vinnerlykken din!

Matinékonsert med skolekorpsene
01-11-2022

Søndag 30. oktober kl. 14.00 spiller vi matinékonsert sammen med Tynset Skolemusikkorps og Alvdal Skolemusikkorps. Det er gratis inngang og salg av kaffe og kake. Velkommen til en trivelig søndagskonsert!

Nyheter fra NMF

JAN-AM 2024

30-05-2024, 10:03

Søk
Driftes av Styreportalen AS