Nyheter

Ildsjel i korpslivet hedret

23-11-2022

Søndag 20. november var det stor stas i Tynset kulturhus under konserten til Innlandet Regionkorps. Der ble nemlig Jon Arne Aasen hedret med Norges Musikkorps Forbunds fortjenstmedalje og diplom for sin mangeårige innsats for korpslivet i Tynset og omegn.

Jon Arne begynte som 10-åring sin musikalske karriere allerede i 1954, i den gang Tynset Guttemusikkorps. Det gikk ikke lenge før han også begynte å spille i Janitsjar’n, og det har han i grunnen gjort til dags dato, bare med noen avbrudd da han sårt trengtes, og villig stilte opp for å hjelpe andre korps.

Trompeten har vært Jon Arne sitt hovedinstrument gjennom hele den musikalske karrieren, og av alle korps han har spilt i må nevnes: Tynset Guttemusikk, Tynset Janitsjarkorps, Hans Majestet Kongens Gardes musikkorps, Østerdalens Musikkforbunds Kretskorps, og nå altså fortsatt aktiv i Alvdal-Tynset Janitsjarkorps.

Vi gratulerer Jon Arne med innsatsen han har vist gjennom alle disse årene!

Nyheter fra Norges Musikkorps Forbund

Kryss for kultur under årets lokalvalg

06-09-2023, 13:14

Mandag 11. september er det fylkes- og kommunevalg. Nå kan korpsfolk i hele Norge bidra til å gi kultur en større plass i politikken i din kommune.

 

Stavanger Brass Band med Stavanger Symfoniorkester

05-09-2023, 11:48

Torsdag 21.september braker det løs når Stavanger Brass Band og Stavanger Symfoniorkester deler scenen i Stavanger konserthus. På programmet står Gavin Higgins storslåtte stykke Concerto Grosso! 

Korps-webinar i NMF Øst 2023

01-09-2023, 08:38

Hvor: Digitale korps-webinarer på Zoom
Når: 18. september / oktober / 28. november
Møtestart: kl. 18.30
For hvem: Medlemmer i NMF

Møtene arrangeres av NMF Øst

Søk
Driftes av Styreportalen AS