Oppdatert: 08.06.2017

Informasjon

Her kommer all informasjon som er sendt ut via post og e-mail. I tillegg ligger alle meldinger som har vært ute på forsiden. Bruk denne siden.
Meldinger
Musikkstevne 2017
29.05.2017
Vi er klar til å ta imot rundt 400 musikere til et tradisjonelt musikkstevne på Tynset. Det skapte litt utfordringer når Tynset kirke ikke var tilgjengelig som konsertarena, men dere har tatt dette på strak arme.
De fleste kommer på fredag, og med konsert i Kulturhuset og fest i Museumsparken tror vi det blir en bra start på stevnehelga.
Vi har ikke buskspell på programmet, så det blir opp til hvert enkelt korps. På grunn av Spekematfestivalen vil det være ekstra mye folk i sentrum på lørdag.
Vi håper publikum stiller på åpninga kl 1100 og konserter på lørdag i Kulturhuset kl 1400, i Museumsparken kl 1430 og på Aukrustsenteret kl 1500. På søndag starter konsertene kl 1100 både i Museumsparken og Kulturhuset.
Vi håper at dere på tur hjem, kan minnes noen fine dager på Tynset.
 
31.01.2017
Komiteene er godt i gang med sine arbeidsoppgaver. Det er en engasjert gjeng som ønsker dere velkommen til Tynset. Nå er det spennende å se hvor mange som kommer. Vi takker for all positiv tilbakemelding. Alvdal-Tynset Janitsjarkorps håper enda flere har lyst til å oppleve Nord-Østerdalen på våren. Samtidig med musikkstevnet arrangeres Spekematfestivalen. Der er det muligheter for å spille inne på området for festivalen på lørdag.

.


Design by Johnny Bjerknes