Oppdatert: 08.06.2017

Alvdal - Tynset Janitsjarkorps inviterer til stevne.

Leder
Det er med stor glede Alvdal - Tynset Janitsjarkorps kan invitere musikere fra fjern og nær velkommen til å delta på musikkstevne på Tynset helga 9.-11. juni 2017.

Våren kommer ikke for tidlig her i Nord-Østerdalen, men når den kommer blir mange ukers forventninger innfridd. Slik er det også for korpsmusikere.  De fleste har forventninger til årets stevne og denne gangen har vi tatt ansvar for at flest mulig av disse forventningene blir innfridd.  Vår oppgave blir å legge rammer slik at alle deltagere og publikum får en minnerik helg på Tynset med mye musikk og moro.

Det er viktig at innholdet på stevnet utvikler seg med tiden, men vi må også ta vare på de tradisjonene vi har.  Målet vårt blir å ta vare på gode tradisjoner, samtidig som vi vil prøve å tilføre stevnet noe nytt og spennende.

Et musikkstevne skal være en fest i ordets rette forstand der musikken skal stå i sentrum, men en skal heller ikke glemme den sosiale siden.

Musikk er med på å bygge broer, noe som samarbeidet mellom Alvdal og Tynset er et bevis på.  For historisk sett skulle ikke dette gå så bra, men vi trives i hverandres selskap både musikalsk og sosialt.

Vi ønsker alle musikere velkommen til stevnet på Tynset.  Et stevne der vi deler gode musikalske opplevelser med hverandre, gamle vennskap friskes opp og nye vennskapsbånd knyttes.

La oss sammen skape vårens vakreste eventyr på Tynset.

Med hilsen
Ole Nyhus
Leder i stevnekomiteen
Siste nytt
Musikkstevne 2017
29.05.2017
Vi er klar til å ta imot rundt 400 musikere til et tradisjonelt musikkstevne på Tynset. Det skapte litt utfordringer når Tynset kirke ikke var tilgjengelig som konsertarena, men dere har tatt dette på strak arme.
De fleste kommer på fredag, og med konsert i Kulturhuset og fest i Museumsparken tror vi det blir en bra start på stevnehelga.
Vi har ikke buskspell på programmet, så det blir opp til hvert enkelt korps. På grunn av Spekematfestivalen vil det være ekstra mye folk i sentrum på lørdag.
Vi håper publikum stiller på åpninga kl 1100 og konserter på lørdag i Kulturhuset kl 1400, i Museumsparken kl 1430 og på Aukrustsenteret kl 1500. På søndag starter konsertene kl 1100 både i Museumsparken og Kulturhuset.
Vi håper at dere på tur hjem, kan minnes noen fine dager på Tynset.
 
31.01.2017
Komiteene er godt i gang med sine arbeidsoppgaver. Det er en engasjert gjeng som ønsker dere velkommen til Tynset. Nå er det spennende å se hvor mange som kommer. Vi takker for all positiv tilbakemelding. Alvdal-Tynset Janitsjarkorps håper enda flere har lyst til å oppleve Nord-Østerdalen på våren. Samtidig med musikkstevnet arrangeres Spekematfestivalen. Der er det muligheter for å spille inne på området for festivalen på lørdag.


Design by Johnny Bjerknes